Beke Loopt bedankt iedereen van harte voor een schitterende 1e editie

————————-

BELANGRIJKE UPDATE:
Op 28 juni 2024 gaat de 2e editie door. Alle nodige informatie en ook de inschrijvingen gaan voortaan via de website www.bekeloopt.be. Zo kunnen we jullie nog beter helpen en vinden jullie alles op 1 plaats.

————————-

Beste deelnemers, supporter, sponsor, partner, … van Beke Loopt

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie deelname aan de eerste editie van Beke Loopt. Het was een onvergetelijke dag vol sportiviteit, samenhorigheid en het verkennen van onze prachtige lokale omgeving.

Dit evenement was speciaal ontworpen om de verscheidenheid aan lopers te verwelkomen, van beginners tot gevorderden en rolstoelgebruikers. Jullie hebben ons geïnspireerd met jullie vastberadenheid, doorzettingsvermogen en de wil om jullie grenzen te verleggen. Samen hebben we een gemeenschap gecreëerd waarin iedereen wordt aangemoedigd en gesteund, ongeacht hun vaardigheidsniveau.

Een speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers, sponsors en supporters die hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement. Jullie onvermoeibare inzet, vrijgevigheid en aanmoediging hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Zonder jullie steun zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest.
(Wie volgend loopevent ook wil helpen, mag zich steeds melden via ons contactformulier)

Beke Loopt was niet alleen een loopevent, maar ook een viering van onze lokale gemeenschap en een eerbetoon aan inclusie en diversiteit. Jullie hebben laten zien dat verschillende achtergronden, vaardigheden en mogelijkheden samenkomen in een gezamenlijke passie voor beweging en gezondheid. Samen hebben we een statement gemaakt dat iedereen gelijk is en het recht heeft om deel te nemen aan dergelijke evenementen.

Bedankt dat jullie deel uitmaakten van deze bijzondere dag. Jullie hebben ons herinnerd aan de kracht van gemeenschap, de schoonheid van onze omgeving en de vele mogelijkheden die hardlopen biedt. Blijf jullie passie volgen, blijf genieten van het verkennen van nieuwe paden en blijf een inspiratie voor anderen.

We kijken ernaar uit om jullie volgend jaar weer te verwelkomen bij Beke Loopt. Samen zullen we nieuwe avonturen aangaan, onze grenzen verleggen en onze gemeenschap versterken.

Nogmaals, hartelijk dank voor jullie deelname en bijdrage aan het succes van dit evenement.

Onze fotografe Lynn Delbeecke leverde schitterend werk af. Al haar foto’s vind je hier terug. (Indien niet meteen zichtbaar scroll naar beneden en kies voor “full”).

Ondertussen werd alles ook afgesloten en weten we dat jullie allemaal samen zorgden voor een totale opbrengst van 900€. Dit bedrag wordt verdeeld tussen beide goede doelen.
Een schitterend resultaat dat we aan jullie allemaal te danken hebben.

Met sportieve groeten,
Runbuddy

Dank aan onze partners en sponsors