Runbuddy is een loopbuddy van Triple Challenge

Naast de eigen projecten ben ik als Runbuddy ook lid van Triple Challenge. Een sportclub die sport for the planet, for inclusion en sport for good.

Runbuddy is een loopbuddy

Samen met andere toppers probeer ik mensen met een andere beperking ook te laten genieten van sporten. Geregeld zie je de vlaggen van Triple Challenge verschijnen op loop- en andere events, waar loopbuddies de genieters in een looprolstoel voortduwen naar een betere inclusievere wereld.

Wil je eens weten hoe dit precies voelt, wat het verschil is met het “normale” lopen? Op zaterdagvoormiddag gaan de clubtrainingen normaal gezien door aan Ten Dries in Landegem (Ten Dries, Poeldendries 32 te 9850 Landegem). Wil je als bedrijf zo’n challenge wel eens aangaan? Neem dan contact op met Triple Challenge en draag bij aan een betere wereld.

Sport for the planet, for inclusion and for good

Triple Challenge is een vzw die volledig draait op vrijwilligers. Zij zetten zich belangeloos in. Natuurlijk kan jij ook hun werking sponsoren.
Wil je dus een bijdrage leveren, dat kan door te storten op
BE44 8939 4411 8445 (vdk bank).

Alle praktische info is ook te vinden op www.triplechallenge.be.

Wil je dat ook eens proberen of ken je iemand die in aanmerking komt als genieter? Dan mag je natuurlijk ook met mij persoonlijk contact opnemen via het contactformulier.